torsdag 31 december 2009




Hej i vinterkylan. Årets sista dag, är av någon underlig anledning alltid väldigt kall. Det är väl moders naturs markering till alla som vinglar ut i höga klackar med champagneglass vid 12-slaget att säga "tji fick ni...".

November och december har flugit fram av alla roliga och fantastiska uppdrag jag haft och bloggandet har blivit lidande av det, men nytt år och nya ambitioner och mål gör att bloggen definitivt ska utvecklas mer. Många ska säkert med mig och min familj gå bort ikväll på Nyårsfest. Så här kommer lite tips på gåvor till värdparet och hur du slår in dem snyggt och kreativt men enkelt

1. En flaska champagne eller annat g0tt

Snabbvarianten
Köp en förpackning med "stekpåsar" på mataffären, finns där folie och plastpåsar ligger. De innehåller 5 st fina cellofanpåsar. Ta en cellofanpåse och lägg flaskan i, drapera runt flaskan. Fäst en rest av något julsnöre och en liten julkula runt "halsen".

Avancerade varianten (produktblad PDF) se bild t höger)

2. Fina chokladkakor och en fin bok om choklad (ska vi ta med...)
Slå in boken enligt instruktion på YouTube film ner 2 ovan. Chokladkakorna draperar du in lite fint i cellofan och sätter på ett brunt band.

3. Blommor
Köp snittblommor och ta en av stekpåsarna, klipp upp den i ena långsidan och ena kortsidan så du får ett stort ark som du breder ut på bordet. Rulla in blommorna rakt men låt själva blomtopparna sticka ut lite grann längst upp. Drapera ihop cellofanet runt stjälkarna på mitten. Fäst ett litet band som du har över sedan julen och fäst ett litet kort "Gott Nytt År".

Inga kommentarer: