torsdag 1 oktober 2009

Finfina hårspännen från H & M


Kunde inte motstå att köpa några härliga "plastiga och krispiga" hårspännen på H & M häromdagen för 19,50 kr för tre olika i cremevitt, rött och svart. Så dagens tips är att använda fina hårspännen som paketdekorationer när man gör paket till tjejer, (småflickor i synnerhet), men det passar till alla kvinnor. Och det finns massor att köpa för en liten slant i många affärer runt om i Sverige.

Det är bara att klämma fast dem på pappret (om man gjort en vikning först) eller direkt på presentsnöret. Den här asken ger ett expempel på hur du kan piffa till en enfärgad presentask.

måndag 28 september 2009

Säljande skyltfönster

På väg till ett kundbesök i morse gick jag förbi de fina varumärkenas skyltfönster på Birger Jarlsgatan. och om de är snygga, spännande, professionella eller ovanliga varierar verkligen - och det krävs lite extra om de ska fånga mitt intresse eller inte.

Mitt eget absoluta favoritmärke är Louis Vuitton (ska visa om några dagar hur deras presentinslagningar ser ut...me like...), de har just flyttat och har nu i sina nya fönster hyllor med plats för en väska per hylla. Det var så där!

Det som fångade mitt intresse denna höst morgon, var Mulburry´s skyltfönster. Det fick mig att hajja till, och då har man lyckats bra, dvs överraska förbipasserande. De hade nya lite djungel/zebra mönstrade väskor som hängde lite kul på träd och pinnar. Men hela fönstergolven var täckta med blingade "ekoxar", dvs jätteskalbaggar. Och jag är livrädd för kryp med hårda skal som kan springa fort eller flyga och här ingår skalbaggar och kackelackor. Dessa i fönstren var ca 25 cm stora i nån slags blingad plast - jätteäckliga. Men det var coolt skyltat och det måste vara få förbipasserande som inte tittade i detta skyltfönster. Bra jobbat Mulberry. Och fina väskor och kläder var det ju också förstås!