lördag 26 september 2009

"Diamonds are a girls best friend"


..och helst ska de komma från Tiffany´s in New York.
Jag föreläste på Precious, smyckes- och klockmässan förra helgen för butiker " om hur de ska öka försäljningen och servicegraden i årets julhandel genom att börja erbjuda mer professionella inslagningar och förpackningar. Och det finns mycket att lära sig av amerikanska butiker. Och Tiffanys är väl helt enkelt "simple the best" i smyckesbranschen.
(Foto Copyright: Jill Clardy och Tiffany & Co)
Klicka här så ser du vilka underbara smyckesaskar Tiffanys säljer, dvs kunderna kan "köpa till". Våra juvelbutikers fula blå plastaskar är under all kritik, så skapa merförsäljning genom att erbjuda lite finare askar till de små sötnosarna som ska förpackas väl.

Den enda i Sverige som är i närheten och förstår att även förpackningen ska motsvara innehållet är Efva Attling, ett stort grattis till dina fina askar! En snygg förpackning säljer och höjer värdet på varumärket, varan och butiken!! Och gladare kunder. Tiffanys är världsberömda för sina paketinslagningar, deras turkosa papper och vita rosetter känner alla modevetna och smyckesintresserade kvinnor till. Så se och lär kära smyckesbransch i landet lagom Sverige.

Så njut av Audrey Hepburns Breakfast at Tiffany´s här

Inga kommentarer: